1. oktober er lige om lidt!! Køb det du mangler inden efterårsjagten starter!

1. oktober er lige om lidt, og så starter alle de spændende efterårsjagter. Har du fået tjekket hvad du mangler for at være klar? Vi har fået masser af nye kollektionsprøver og rester – kom og gør er KUP. Køb nyt jagtsæt til spotpris, ny hundeførervest eller gå på opdagelse i alle de nye restpartier og kollektionsproøver. Kom og find det du mangler!

CD Company fremstiller jagttøj for nogle af europas største jagtbutikker og jagtmærker. Vores lager er fyldt med spændende kollektionsprøver, for at få mere plads holder vi lagersalg hvor du kan spare helt op til 90% i forhold til vejledende udsalgspriser på tilsvarende modeller.

Du kan finde et kæmpe udvalg af jagtjakker, jagtbukser, skjorter, mellemlag og alt andet du drømmer om at få råd til – vel at mærke til uhørt lave priser. Du finder både de helt klassiske modeller og det moderne lette jagttøj med åndbar membran der holder regnen ude, men stadig lader kroppen ånde.

Vi holder kun åbent 4 timer i alt fra kl. 15.00 til kl. 18.00 mandag d. 28. September – vi glæder os til at se dig!

Du finder os på adressen Jupitervej 6, 7430 Ikast. Kun 45 minutter fra Aarhus.

Du kan betale med Mobilepay eller kontant – vi tager IKKE imod kortbetaling.

Alle varer findes kun I ET BEGRÆNSET ANTAL så det er først til mølle. De viste modeller er kun eksempler, og da der er tale om kollektionsprøver, kan der forekomme ændringer på modellerne i forhold de produkter der er vist på billederne. Der er ingen retur- eller ombytningsret på købte varer.

CORONA UPDATE

Vi overholder selvfølgelig alle regler og retningslinier for at undgå at sprede COVID-19. Derfor bliver der kun lukket 10 kunder ind ad gangen.

Modtag vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, lagersalg og andre gode tilbud fra CD Company

MEST POPULÆRE

Lækkert vandtæt jagtsæt med membran

Sommer fritids- og jagtsæt. Super let og åndbart.

Vatteret mellemlag i sort, dejligt let men varm

Hundeførervest – findes i både dame- og herremodel m. praktiske lommer.

Blød og behagelig fleecevest.

Windstopper, vind- og vandtæt i lækker kvalitet.