Stort lagersalg med masser af spændende varer fra Northern Hunting

Masser af varer til både kvinder og mænd fra Northern Hunting, nye kollektionsprøver og restpartier.

Se alle de spændende varer blandt andet fra Northern Hunting du nu kan købe til ekstra gode priser.

Vi har også fået masser af nye kollektionsprøver og rester fra mange andre mærker – kom og gør et KUP. Køb nyt jagtsæt til spotpris, ny hundeførervest eller gå på opdagelse i alle de nye restpartier og kollektionsprøver. Kom og find det du mangler!

CD Company fremstiller jagttøj for nogle af Europas største jagtbutikker og jagtmærker. Vores lager er fyldt med spændende kollektionsprøver, for at få mere plads holder vi lagersalg hvor du kan spare helt op til 90% i forhold til vejledende udsalgspriser på tilsvarende modeller.

Du kan finde et kæmpe udvalg af jagtjakker, jagtbukser, skjorter, mellemlag og alt andet du drømmer om at få råd til – vel at mærke til uhørt lave priser. Du finder både de helt klassiske modeller og det moderne lette jagttøj med åndbar membran der holder regnen ude, men stadig lader kroppen ånde.

Følg med på vores Facebook-side for dato og nærmere information her:

Du finder os på adressen Jupitervej 6, 7430 Ikast. Kun 45 minutter fra Aarhus.

Du kan betale med Mobilepay eller kontant – vi tager IKKE imod kortbetaling.

Alle varer findes kun I ET BEGRÆNSET ANTAL så det er først til mølle. De viste modeller er kun eksempler, og da der er tale om kollektionsprøver, kan der forekomme ændringer på modellerne i forhold de produkter der er vist på billederne. Der er ingen retur- eller ombytningsret på købte varer.

Modtag vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, lagersalg og andre gode tilbud fra CD Company